užitočné weby pre každého


Pokračovanie prevádzky servera VlastnýWeb

Na začiatku roka sme avizovali ukončenie prevádzky servera VlastnýWeb. Po vypočutí želaní viacerých zákazníkov a debatách s nimi sme dospeli k rozhodnutiu pokračovať v prevádzke, avšak služby budú spoplatnené. Pri fungovaní servera, na ktorom bola väčšina webov zadarmo, nebolo možné dosiahnuť potrebnú kvalitu služieb.

Koľko bude web stáť odteraz?

Všetky nové ceny sú uvedené v cenníku. Snažili sme sa prispôsobiť ceny podmienkam na Slovensku a naďalej sa orientovať najmä na začínajúcich podnikateľov. Ani pre nich by ceny nemali byť problém.

Web je potrebné chápať ako investíciu, ktorá sa niekoľkonásobne vráti v podobe vyšších tržieb.

Aj pre súkromné osoby je Základný balík služieb dostupný. Vzhľadom na nízku cenu neuvažujeme s mesačnou alebo štvrťročnou platbou. Cena by sa musela navýšiť, lebo by boli väčšie administratívne nároky.

I v tomto prípade je to investícia. Vráti sa v podobe dosiahnutia osobných ambícií, prezentácii svojej osoby a zdieľania informácií s priateľmi. A spokojnosť so sebou samým je na nezaplatenie.

Bude aj možnosť používania zdarma?

Áno, ale prevádzka zdarma je určená iba na testovanie webu. Počas mesačnej testovacej prevádzky je možné si web dokonale vyskúšať, aby ste nekupovali mačku vo vreci.

Web zadarmo bude možné používať 30 dní od vytvorenia.

Po skončený bezplatnej skúšobnej doby si bude treba objednať Základný balík, inak bude web zmazaný.

Odporúčania pre doterajších správcov

Doteraz bezplatné služby

Neplatené služby (to bol doteraz Základný balík služieb) budú ukončené 31. júla 2020 (piatok). Majitelia stránok majú možnosť pokračovať v prevádzke webu tak, že si objednajú platenú verziu Základného balíka, prípadne Prémiový balík služieb. Ako postupovať nájdete na stránke Objednávka – pokyny.

Doteraz platené služby

Ukončenie platených služieb bude prebiehať postupne celý rok 2020. Po vypršaní doby predplatenej služby je možné služby predĺžiť. Cena bude pravdepodobne vyššia. Nové ceny sú v cenníku. Každý správca dostane ku koncu predplateného obdobia zálohovú faktúru na novú sumu. Ak správca neuhradí zálohovú faktúru do konca doby splatnosti, budeme to chápať tak, že správca nemá záujem ďalej pokračovať a web bude zmazaný!

Nové weby

Nové weby sa budú dať vytvárať od 15. júla 2020. Webové stránky môžete v pokoji skúšať po dobu 30 dní a potom sa rozhodnúť, či budete pokračovať.

Čo sa zmení?

Platené služby prinesú vyššiu kvalitu. Zákazníci pocítia najmä:

  • spoľahlivejší hosting bez výpadkov
  • rýchlejší prístup zo Slovenska
  • modernejšie šablóny
  • nové funkcie

Niektoré zmeny sme už zrealizovali, napríklad weby sme presunuli na kvalitný slovenský hosting. Určite ste si to všimli na bezchybnom fungovaní stránok. Ďalšie vylepšenia už máme rozpracované a budeme ich zavádzať v najbližšom čase.

Veríme, že spoplatnenie služieb vás neodradí od realizovania svojich zámerov.


Úvodná stránka blogu